Thuiskok & Tafelstyling

Maakt u plannen voor het organiseren van een heerlijke lunch, diner of wilt u een (meerdaags) bedrijfsevent, tuinfeest, familiedag, communie, bruiloft, jubileum organiseren? Bij de samenwerking met Foodies in Heels pakken we groots uit met een prachtige, rijk gedekte tafel en halen alles uit de kast voor een oogverblindend geheel.
Maar van een alleen een mooi bord kun je niet eten.
Geen zorgen, met chef-kok Armijn in de keuken wordt het een all-in culinaire beleving!

ARMIJN & Foodies in Heels

Organiseert u een zakelijk diner, een personeelsfeest of een uitgebreide lunch tijdens een congres? Samen met Foodies in Heels neemt chef-kok Armijn u alle zorgen uit handen. We bieden een all-in totaalbeleving waarbij Armijn op locatie het eten verzorgt. Van een overheerlijke lunch of een uitgebreid viergangendiner tot een gezellige borrel begeleid door culinaire amuses.

We houden rekening met uw wensen en stellen een menu op maat samen dat past binnen uw budget. Foodies in Heels zorgt voor een indrukwekkende tafelstyling afgestemd op het menu.

We pakken groots uit met een prachtige, rijk gedekte tafel; van servies tot glaswerk en van tafellinnen tot bestek en decoratie. Indien gewenst kunnen we ook de tafels en stoelen verzorgen.

Prijzen en voorwaarden

We verzorgen het all-in concept in heel Nederland en België voor gezelschappen vanaf 10 tot 30 personen. Grotere groepen in overleg.
En weet... we laten uw keuken schoon achter en nemen alle vuile vaat mee.

We bieden 4 verschillende culinaire concepten, van een buffet tot de full experience, of culinair maatwerk. Welke optie u ook kiest, de tafelstyling is volledig in 'Foodies in Heels' style!
Op deze pagina worden de 4 concepten verder toegelicht.

Alle genoemde prijzen zijn per persoon inclusief BTW. Reiskosten á EUR 0,65 per kilometer (vanuit Arendonk, België) en het eerste reisuur is inbegrepen.

4 Concepten

Koken op locatie & Tafelstyling

Concept 1

A touch of Maud

Een buffet waarbij Armijn een aantal schalen uit Maud's collectie rijkelijk vult met heerlijke gerechten. Voorbeeld menu:

  • Gerookte zalm met mierikswortel en foccacia
  • Prosciutto die Parma, coppa die Parma en venkel-salami
  • Frisse salades met geroosterde pomodori en yoghurt
  • Vitello tonnato met tonijnmayonaise en pijnboompitjes
  • Gegrilde courgette, aubergine en paprika
  • Carpaccio van rund met rucola en Parmezaan
  • Diverse ambachtelijke broodsoorten met kruidenboter en olijfolie

Prijs per persoon in buffetvorm is € 47,50. Prijs per persoon in shared dining vorm inclusief rijkelijk gedekte Foodies in Heels tafel bedraagt € 79,50.

Dit buffet met koude gerechten is uit te breiden met bijvoorbeeld een warm pastagerecht uit de oven à € 12,50 per persoon. Denk hierbij aan lasagna al forno, canneloni gevuld met kalfsgehakt, mozzarella en basilicum of een vegetarische penne pasta met pesto, pomodori en peccorino.
En om de avond in stijl af te sluiten, deze heerlijke mini-dessertjes: limoentartelletjes met framboos en munt, muffins met chocoladeparels en cheesecake met tropisch fruit en witte chocolade.
Meerprijs € 9,50 per persoon.

De samenstelling van het buffet kan in overleg worden afgestemd op het seizoen en op uw specifieke wensen.

Concept 2

Maud meets Armijn

Een diner aan een echte 'Foodies in Heels'-tafel, gedekt in stijl, waarbij uw gezelschap geniet van een 3-gangen menu dat wordt uitgeserveerd door Armijn, denk aan bijvoorbeeld:

  • Amuse van de chef
  • Hamachi met kalfslende, venkel en limoen
  • Entrecote met jonge groentes, bosui en dragon
  • Panna cotta met aardbeien, pavlova, citroen en munt

Prijs per persoon € 109,50

De gerechten en het menu kunnen in overleg worden afgestemd op het seizoen en op uw specifieke wensen.

Concept 3

The full experience by Maud & Armijn

Een weelderig gedekte tafel, zoals alleen Foodies in Heels dat kan! Vol met Maud's favoriete servies, tafellinnen en accessoires. En 6 uitgeserveerde gerechten door Armijn en zijn crew om heel de avond van te genieten. Een onvergetelijke ervaring voor uw gezelschap!

  • Kalfstartaar met crème van eidooier en truffel
  • Zeebaars crudo met venkel, kappertjes en dille
  • Coquille met groene appel, croutons en gepekelde jalapeño
  • Tarbot met schelpjes, vinaigrette en pistache
  • Geroosterde hoender met mousseline, parmezaan en portobello
  • Dessert op basis van vanille, mascarpone, chocolade en rood fruit

Dit alles vergezeld van heerlijke Italiaanse prosecco, witte en rode wijnen, tafelwater en San Pellegrino.
The full experience by Maud & Armijn voor € 149,50 per persoon.

Bovenstaand menu is een voorbeeld. De gerechten en het menu kunnen in overleg worden afgestemd op het seizoen en op uw wensen.

Concept 4

Culinair maatwerk

Organiseert u een (bedrijfs)evenement, huwelijksdiner, tuinfeest voor een grote groep mensen en heeft u specifieke wensen en ideeën? Neem dan contact met ons op zodat we kunnen meedenken om van uw evenement een geslaagde happening te maken.

Wij werken al jaren met dezelfde leveranciers om de juiste sfeer te creëren. Wij kunnen u voorzien van feesttenten, meubilair, tafelstyling en uiteraard chef-kok Armijn met eigen crew op locatie.

Armijn van Nierop

Persoonlijk, puur en ambachtelijk

Zo is Armijn het beste te omschrijven. Of u nu kiest voor een diner bij u thuis of een geheel verzorgd event. Armijn heeft voor elke gelegenheid de passende culinaire Invulling. Maak kennis met Armijn en ontdek onze vele gastronomische mogelijkheden.

Aanmelden nieuwsbrief

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Fotografie: Noémie Boone | Foto van Gorp

Scroll naar boven