Privé en zakelijk

Culinaire events

Wilt u graag genieten van een heerlijke lunch, diner of heeft u plannen om een (meerdaags) bedrijfsevent, jubileum, tuinfeest, familiedag, communie of bruiloft te organiseren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij komen graag tot bij u op locatie.

Bedrijfsevents

Heeft u plannen om een (meerdaags) bedrijfsevent of jubileum te organiseren binnen uw bedrijf? Vraag dan geheel vrijblijvend een voorstel aan en wij bespreken graag de mogelijkheden bij u op locatie!

ARMIJN weet een aangename sfeer te creëren en een fijne invulling te geven aan uw wensen. Samen met onze vaste crew maken wij er voor u, uw medewerkers en gasten een onvergetelijk event van!

Diners & Tuinfeesten

Een bruiloft of verjaardag in uw eigen tuin? Of een diner bij u thuis? We denken graag met u mee! Elke bijzondere gelegenheid wordt een feest met ARMIJN op locatie. Wij zijn er voor u om er een onvergetelijk dag van te maken!

Na een eerste kennismaking maken we een voorstel, om het vervolgens te finetunen en alles tot in de puntjes te verzorgen.
We werken samen met onze vaste leveranciers om uw locatie naar wens om te toveren tot een warm welkom voor uw gasten met sfeervolle tenten, een ruime keuze in meubilair en de mooiste bloemen voor op tafel.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?! We komen graag langs om uw wensen te bespreken!

Unieke locatie

Feestzaal De Caron

Wanneer u op zoek bent naar een locatie voor uw event laten we u graag kennis maken met Feestzaal De Caron. Deze rustieke hoeve met private tuin, gelegen in de prachtige natuur van Merksplas, zorgt voor een unieke sfeerbeleving voor uw feest of bijeenkomst! Met een capaciteit tot 150 gasten, is feestzaal De Caron dé ideale locatie voor elke gelegenheid.
ARMIJN verzorgt de culinaire invulling in deze sfeervolle hoeve. Van bites bij het aperitief tot walking dinner, en van shared dining concepten tot de late night snack. Altijd afgestemd op uw wensen.
Wilt u alles weten over deze prachtige locatie? Stuur een bericht of bel ons voor alle mogelijkheden!

Armijn van Nierop

Persoonlijk, puur en ambachtelijk

Zo is Armijn het beste te omschrijven. Of u nu kiest voor een diner bij u thuis of een geheel verzorgd event. Armijn heeft voor elke gelegenheid de passende culinaire Invulling. Maak kennis met Armijn en ontdek onze vele gastronomische mogelijkheden.

Aanmelden nieuwsbrief

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Fotografie: Noémie Boone | Foto van Gorp

Scroll naar boven